Европа продължава да затяга мерките срещу коронавируса. Австрия връща пълната карантина. Страната

...
Европа продължава да затяга мерките срещу коронавируса. Австрия връща пълната карантина. Страната
Коментари Харесай

Европа затяга мерките, пълна карантина в Австрия

Европа продължава да затяга мерките против ковид. 

Австрия връща цялостната карантина. Страната се опитваше да овладее болестта посредством ориентирани ограничения, само че от вторник влиза в мощ цялостна карантина. Гърция също стяга режима още от понеделник.

В момента в Австрия има вечерен час и отчасти ограничение на комерсиалните обекти. Забранява се излизането от вкъщи, с изключение на за извършване на покупки на храна и медикаменти, както и за вървене на работа. Всички чиновници, при които е допустимо, ще работят отдалечено. На онлайн образование минават и дребните възпитаници, само че учебните заведения ще одобряват деца на хора, които няма къде да ги оставят денем.

Гърция разгласи, че затваря детските градини и началните учебни заведения. Мярката влиза в действие в понеделник и ще продължи до края на месеца. В страната има вечерен час, а огромните възпитаници и студентите учат отдалечено, само че броят на новозаразените не понижава.

В елементи от Европа ситуацията се усъвършенства, въпреки и постепенно. В Белгия за последното денонощие броят на приетите в болница е понижен с 240 души. Испания също регистрира дребен, само че резистентен спад на главните индикатори. Но управляващите предизвестяват, че триумфът е нежен и е прекомерно рано за разпределяне на ограниченията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР